Нашите производи

Производите кои ги нуди нашата ученичка компанија се:

  • кутии за безбедно чување на вашата маска кога не ја користите и истите ги има во неколку различни бои и различни дизајни.
  • разнобојни алки кои содржат средство за дезинфекција и истите доаѓаат со шишенце за средство за дезинфекција со кое се полнат алките.

Зошто да ги користите нашите производи

Со помош на нашите производи вашата маска постојано ќе биде на чисто и безбедно место,а средството за дезинфекција никогаш нема да го заборавите бидејќи постојано ќе биде на вашата рака.

Како допринесувате со тоа што ги користите нашите производи

Ја зголемувате заштитата врз вашето, но и врз здравјето на останатите околку вас.

Преку креативни пораки и дизајни кои се наоѓаат на нашите производи ја поткревате свеста на луѓето околку вас.

Средствата заработени од нашите производи ќе бидат искористени за набавка на стерилизаторски порти кои ќе овозможат безбеден влез и истите најпрвин ќе бидат поставени во училиштата.

Нашите Производи

previous arrow
next arrow
Slider